دستگاه الکتروکاردیوگراف (Electrocardiogram) یکی از مهمترین ملزومات بیمارستان ها،مطب ها و یا کلینیک های قلب و عروق می باشد. این دستگاه تمام سیگنال های الکتریکی قلب را ضبط می کند. پزشکان به کمک آن می توانند مشکلات و بیماری های قلبی را تشخیص دهند. این محصول همچنین بصورت ECG و یا EKG نیز گفته می شود. این دستگاه در برند های بسیار متنوعی در بازار عرضه شدهاست. اما نکته مهم این است که خرید الکتروکاردیوگراف مناسب می تواند در تشخیص بیماری های قلبی کمک بسزایی به پزشکان متخصص قلب و عروق بکند.
شرکت های تولید کننده الکتروکاردیوگراف
شرکت های بسیار زیادی در دنیا اقدام به ساخت دستگاه ECG کردهاند. کشور عزیزمان نیز این محصول را بومی سازی کرده و با کیفیت بسیار خوب و قابل قبول عرضه کرده است.
اما در بین محصولات وارداتی کدامیک بهترین برند الکتروکاردیوگراف است؟ شرکت AMEDTEC یک کمپانی آلمانی می باشد که اولین محصول آن دستگاه electrocardiograph با 6 لید بوده است. این شرکت در سال 1998 میلادی تاسیس شده است. همچنین شرکت FUKUDA اولین دستگاه ECG را در سال 1935 میلادی در ژاپن عرضه کرد. این شرکت دارای قدمت 75 ساله می باشد. شرکت ایالیایی Cardioline در سال 1962 میلادی تاسیس شد و 400000 دستگاه ECG را در بازار عرضه کردند. این شرکت در سال 2017 محصول Cardioline ECG WebApp را تولید کرد. این محصول مزیت بسیار زیادی به رقبای خود از نظر دسترسی و کاربری آسان داشت.
مهمترین مشخصات دستگاه الکتروکاردیوگراف
نسل قدیم دستگاه ECG بصورت آنالوگ کار می کردند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی از مبدل های آنالوگ به دیجیتال استفاده می شود. این تغییر در تولید دستگاه های ECG باعث افزایش کیفیت و دقت آنها شده است. معمولا دستگاه های ECG دارای مانیتور و همچنین کیبورد هستند. جهت ضبط سیگنال های الکتریکی قلب از چند الکترود استفاده می شود. یک طرف آن به بدن بیمار و سر دیگر آن به دستگاه الکتروکاردیوگراف متصل می شود. لازم به ذکر است که برای چاپ سیگنال های دریافتی از قلب نیاز به کاغذ مخصوص دستگاه الکتروکاردیوگراف است. دستگاه های Electrocardiogram امروزی اغلب قابل حمل می باشند. لذا می توان آن را بر روی ترالی های چرخ دار مخصوص خود قرار داد.
از مهمترین مشخصاتی که دستگاه Electrocardiogram باید داشته باشد می توان به موارد زیر اشاره کرد.
• محافظ دفیبریلاسیون: این ویژگی دستگاه را از شوک های الکتریکی محافظت می کند. درواقع جلوگیری از شوک های الکتریکی باعث ایمن ماندن مدارت الکتریکی می شود.
• مدار های نویز پایین و شیلد الکترومغناطیسی: سیگنال های ECG بسیار ضعیف هستند. بنابراین برای دریافت آنها باید دستگاه ECG شامل این قسمت ها باشد.
• ثبت همزمان سیگنال های دریافتی از لید های مختلف
• الگوریتم های تفسیر خودکار: دستگاه ECG با بکارگیری این الگوریتم ها بصورت اتوماتیک پارامترهای مختلفی را اندازه گیری می کنند. این پارامترها از قبیل PR interval، QT interval، corrected QT (QTc) interval، PR axis، QRS axis، rhythm و غیره هستند.
خرید دستگاه الکتروکاردیوگراف
برای آگاهی از قیمت دستگاه های الکتروکاردیوگراف می توانید باکارشناسان ما تماس بگیرید. با توجه به نوسانات بازار و همین طور بر اساس مدل و برند دستگاه ها، قیمت ها متغیر خواهند بود.